210 3240004 Δευτέρα εώς Παρασκευή 09.00-19.00

Social Media AWARDS 2016

Η εταιρεία μας

H εταιρεία ΒOZIKIS είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο του υποδήματος από το 1932.
Ξεκινήσαμε από ένα μικρό κατάστημα στην Οδό Αίολου και σήμερα διανύουμε μία αναπτυξιακή πορεία στο χώρο της μόδας, έχοντας 7 καταστήματα στην Αττική και 1 στα Ιωάννινα.

Είμαστε από τις πρώτες εταιρείες που ασχολήθηκε με το ηλεκτρονικό εμπόριο στην ελληνική αγορά και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχουμε ένα εντυπωσιακό και ανταγωνιστικό eshop που κατατάσσεται στα καλύτερα του κλάδου μας.

Αυτή τη στιγμή απασχολούμε  πάνω από 55 εργαζόμενους με πάθος για τη μόδα και καταρτισμένους στο χώρο του υποδήματος δημιουργώντας έτσι , ένα δυνατό Bozikis Team με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Οι συλλογές μας προορίζονται για να καλύψουν τις ανάγκες όλης της οικογενείας με μια τελείως διαφορετική προσέγγιση. Κατανοώντας τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που υπάρχει στη χώρα μας, παρέχουμε μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε προσιτές τιμές με σκοπό να είστε στο επίκεντρο της μόδας χωρίς μεγάλο κόστος. Στην εταιρεία μας μπορείτε να συνδυάσετε την ποιότητα, τη τιμή και τα υποδήματα που πραγματικά θέλετε για να ολοκληρώσετε το outfit σας! Αγαπάμε και τιμούμε το ιδιαίτερο στυλ γι αυτό και ανακαλύπτουμε μοναδικά σχέδια για τη γυναίκα, τον άντρα και το παιδί για κάθε εποχή του χρόνου.

Το κλειδί της επιτυχίας μας είναι να αφήνουμε ικανοποιημένους τους πελάτες μας με το να βρίσκουν πάντα αυτό που ψάχνουν και εμείς να παραμένουμε ένα από τα μεγαλύτερα brand στο χώρο του υποδήματος.

Τα προϊόντα μας διανέμονται αποκλειστικά από τα φυσικά μας καταστήματα, καθώς και από το eshop μας σε όλη την Ελλάδα και τη Κύπρο. Ακόμα και αν βρίσκεστε μακριά μη διστάσετε να επισκεφτείτε τη σελίδα μας και σύντομα το προϊόν που επιθυμείτε θα είναι κοντά σας!

Κεντρική Διεύθυνση :

MIO MODA AE
Εμποροεισαγωγική Υποδημάτων
Λεωφ. Αθηνών 165
ΤΚ:  104 47
Τηλεφωνικό κέντρο: Δευτέρα με Παρασκευή : 9:00 – 19:00
Τηλ. 2103240004 , Fax. 2103318872
E-mail : 
info@bozikis.gr

 


Προ των πυλών το νέο κατάστημα Bozikis στο Χαλάνδρι.

Η εταιρεία μας στα πλαίσια της ανάπτυξης του δικτύου των καταστημάτων της, με χαρά ανακοινώνει το άνοιγμα ενός νέου υποκαταστήματος στο Χαλάνδρι. Το κατάστημα συνολικής έκτασης 220 τ.μ. βρίσκεται στην οδό Χαϊμαντά 22 και ανοίγει τις πύλες του την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου. Θα είμαστε όλοι εκεί!

Προτεραιότητά μας η καλύτερη εξυπηρέτησή σας!

Στόχος της εταιρείας μας είναι να αναβαθμίζουμε συνεχώς τα καταστήματά μας ώστε να προσφέρουμε σε όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε χρόνια τώρα μια ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία. Επιθυμία μας είναι να διαμορφώνουμε άνετους και λειτουργικούς χώρους μοντέρνας αισθητικής για να εξασφαλίζουμε στους πελάτες μας εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου.

Οι επισκέπτες του νέου μας υποκαταστήματος θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στον πλήρως ανακαινισμένο χώρο μας και να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους σε ένα οικείο και ζεστό περιβάλλον. Το φιλικό προσωπικό μας όπως πάντα θα είναι άμεσα διαθέσιμο να σας εξυπηρετήσει σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

Ευχαριστούμε την εταιρεία ΜΑΘΙΟΣ.

Η εταιρεία ΜΑΘΙΟΣ στάθηκε πολύτιμος συνεργάτης μας σε αυτό το εγχείρημα και ανέλαβε εξ ολοκλήρου τον σχεδιασμό, τη μελέτη, την κατασκευή και την τοποθέτηση όλων των κατασκευών του νέου μας υποκαταστήματος.

Η προεργασία όλων των απαραίτητων κατασκευών με τις οποίες εξοπλίσαμε τον χώρο μας ξεκίνησε στις εργοστασιακές εγκαταστάσεις της εταιρείας και ολοκληρώθηκε στο κατάστημά μας με τη συμβολή και άλλων συνεργείων. Συγκεκριμένα η εταιρεία ΜΑΘΙΟΣ κατασκεύασε τον χώρο υποδοχής-ταμείο, τις ραφιέρες για την προβολή των προϊόντων μας και φρόντισε να μας εξασφαλίσει με αμέτρητους αποθηκευτικούς χώρους· αδιαμφησβήτητα χρήσιμοι σε κάθε εμπορικό κατάστημα. Τέλος, επιμελήθηκε την επένδυση της οροφής με μία ιδιαίτερη διακοσμητική κατασκευή από ξύλο μασίφ που αναδεικνύει με ξεχωριστό τρόπο τον φωτισμό του χώρου.

Το άριστα καταρτισμένο και εξειδικευμένο επιτελείο της εταιρείας ΜΑΘΙΟΣ υλοποίησε με επιτυχία αυτό το project και το ευχαριστούμε θερμά για το υπέροχο αποτέλεσμα καθώς μεταμόρφωσε κυριολεκτικά με τον πιο όμορφο και λειτουργικό τρόπο το κατάστημά μας.

Σας περιμένουμε!

Σας περιμένουμε λοιπόν την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου στο νέο μας κατάστημα για να δείτε από κοντά τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων που διαθέτουμε σε προσιτές και ανταγωνιστικές τιμές με σκοπό να είστε πάντα στο επίκεντρο της μόδας.

 

Στην κορυφή