210 3240004 Δευτέρα εώς παρασκευή 09.00-19.00

Social Media AWARDS 2016

Η εταιρεία μας

 

Η Εταιρεία BOZIKIS είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται από το 1932 στο εμπόριο υποδημάτων.

Ξεκίνησε με ένα μικρό κατάστημα στη οδό Αίολου και  σήμερα, η εταιρεία διανύει μια εντυπωσιακή αναπτυξιακή πορεία με αποτέλεσμα να κατατάσσεται στις κορυφαίες θέσεις στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά της υπόδησης στην Ελλάδα.

Ήταν από τις πρώτες εταιρείες που αναπτύχθηκαν στο  ηλεκτρονικό εμπόριο το 2002 και σήμερα έφθασε να βρίσκεται ανάμεσα στα πέντε καλύτερα eshop στην Ελλάδα.

Η εταιρία BOZIKIS λειτουργεί επτά καταστήματα στην Αθήνα και ένα στα Ιωάννινα , απασχολώντας πάνω απο 55 εργαζόμενους. Τα καταστήματα Bozikis  γνωρίζουν εξαιρετική επιτυχία και αποδοχή από το κοινό και κυρίως οικοδομούν μια ισχυρή αναγνωρισιμότητα.

H εταιρεία BOZIKIS δραστηριοποιείται στον κλάδο των υποδημάτων με μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση . Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο concept το οποίο αφουγκράζεται τον παλμό της σημερινής οικονομικής κατάστασης και προσφέρει με  συνέπεια, ποιοτικά προϊόντα σε χαμηλές τιμές , δημιουργώντας έτσι ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, σε μια αγορά που κλυδωνίζεται τόσο από την μείωση της συνολικής ζήτησης όσο και από την μετατόπιση των καταναλωτικών προτύπων.

Η τοποθέτηση της εταιρείας BOZIKIS σήμερα στην αγορά των υποδημάτων συνοψίζεται στα εξής χαρακτηριστικά  : ικανοποιητικές τιμές, ευρύτατο προϊοντικό μίγμα που καλύπτει μια μεγάλη γκάμα αναγκών , άριστο επίπεδο εξυπηρέτησης , εξειδικευμένο προσωπικό , γνώση του αντικειμένου και εμπειρία των ιδρυτικών στελεχών και ανάπτυξη προσωπικής σχέσης με τον πελάτη.

Τα καταστήματα BOZIKIS έχουν ξεχωρίσει χάρη :

  • στην ποιότητα των προϊόντων με ταυτόχρονα χαμηλές τιμές
  • στις άρτιες τεχνικές γνώσεις στο αντικείμενο των υποδημάτων
  • στην μεγάλη γκάμα προϊόντων
  • και στη συνεχή ενημέρωση και παρακολούθηση των τάσεων της μόδας

 

MIO MODA AE
Εμποροεισαγωγική Υποδημάτων
Λ.Αθηνών 165
Τκ.  104 47
Τηλ. 2103240004
Fax. 2103318872
Email
info@bozikis.gr
 

Στην κορυφή