210 3240004 Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00-19.00

Social Media AWARDS 2016

Συχνές Ερωτήσεις

 • Πώς μπορώ να αγοράσω;

 Η διαδικασία αγοράς στο bozikis.gr είναι πολύ απλή.

 1.   Χρησιμοποιήστε τις κατηγορίες Γυναικεία, Νέες Αφίξεις, Παιδικά, Τσάντες, Ανδρικά και Outlet οι οποίες βρίσκονται στο κεντρικό μενού. Μέσα στο καθένα θα βρείτε τις υποκατηγορίες που είναι είδη παπουτσιών ( πλατφόρμες, πέδιλα κ.ο.κ.). Επιλέγετε αυτό που θέλετε, νούμερο , χρώμα και πατάτε προσθήκη στο καλάθι.

 2.  Συμπληρώνετε το email σας ή τα στοιχεία σας (εάν είστε ήδη εγγεγραμένος στο site).

 3.  Συμπληρώνετε τον τρόπο πληρωμής, τη διεύθυνση αποστολής και το ωράριο που προτιμάτε να παραλάβετε.

 4.  Πατάτε Ολοκλήρωση Παραγγελίας.

 5.  Η παραγγελία σας ολοκληρώθηκε. Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα λάβετε ένα επιβεβαιωτικό email. 

  *Προσοχή. Το email που θα λάβετε είναι αυτοματοποιημένο. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση η αλλαγή θέλετε στην παραγγελία σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@bozikis.gr. 

 

 •  Πρέπει να κάνω εγγραφή για να αγοράσω;

Όχι, δεν είναι απαραίτητο! Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας και ως επισκέπτης. Σε αυτήν την περίπτωση τα στοιχεία σας χρησιμοποιούνται για την αποστολή της τρέχουσας παραγγελίας σας. Θα σας προτείναμε να κάνετε εγγραφή καθώς την επόμενη φορά που θα κάνετε παραγγελία τα στοιχεία σας θα είναι ήδη καταχωρημένα οπότε θα είναι πολύ πιο γρήγορη η διαδικασία.

 

 •  Ξέχασα τον κωδικό μου! Τί να κάνω;

Δε χρειάζεται να ανησυχείτε! Συμπληρώστε το email σας στο πεδίο "Ξεχάσατε τον Κωδικό σας;" και πατήστε Αποστολή. ʼμεσα θα λάβετε στο email σας ένα νέο προσωρινό κωδικό, που θα σας επιτρέψει να μπείτε στο λογαριασμό σας. Μετά την είσοδο στο λογαριασμό σας μπορείτε να αλλάξετε αυτόν το προσωρινό κωδικό με άλλο της επιλογής σας. Σε κάθε περίπτωση, αν ξεχάσατε τον κωδικό σας δεν χρειάζεται και δεν πρέπει να ανοίξετε καινούργιο λογαριασμό καθώς θα χάσετε όλες τις πληροφορίες σας και το Bozikis.gr θα σας αντιμετωπίσει σαν καινούργιο πελάτη.

 

 • Πόσα είναι τα έξοδα αποστολής;

  Τα έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα είναι 3€, αν θέλετε να πληρώσετε με αντικαταβολή είναι επιπλέον 2€. Για περισσότερες λεπτομέρείες μπορείτε να δείτε τον παρακάτω πίνακα:


ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ


ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ


ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

 

Καταστήματα Bozikis

 

  

ΔΩΡΕΑΝ - Με την μέθοδο Click away

 

 

1-2 εργάσιμες ημέρες 

 

Αττική και αστικά κέντρα  

 

  

3€
Δωρεάν για αγορές άνω των 39€
(Παρέχονται δωρεάν για την διάρκεια του lockdown) 

 

 

1-2 εργάσιμες ημέρες 

  

 Υπόλοιπη Ελλάδα

 

 

 3€

Δωρεάν για αγορές άνω των 39€

(Παρέχονται δωρεάν για την διάρκεια του lockdown) 

 

2-3 εργάσιμες ημέρες 

 

 Κύπρος

 

 

5€
Ανεξαρτήτως ζευγαριών

 

 7-10 εργάσιμες ημέρες


 •  Πώς ξέρω ότι η παραγγελία μου ολοκληρώθηκε με επιτυχία;

Μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας το σύστημα θα σας στείλει αυτόματα ένα email το οποίο θα σας ενημερώνει ότι η παραγγελία σας καταχωρήθηκε. Αυτό το email επιβεβαιώνει ότι ολοκληρώσατε με επιτυχία την παραγγελία σας και ότι έχει φθάσει σε εμάς.

*Προσοχή. Το email που θα λάβετε είναι αυτοματοποιημένο. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση η αλλαγή θέλετε στην παραγγελία σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@bozikis.gr. 

 

 • Πότε θα μου παραδώσετε την παραγγελία μου;

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας, είτε την ίδια εργάσιμη ημέρα, εάν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας πριν από τις 15:00 και υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα οι κωδικοί που επιθυμείτε, είτε την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημέρα που θα ολοκληρωθεί η παραγγελία σας. Η παράδοση της παραγγελίας σας γίνεται εντός 2-3 εργάσιμων ημερών. Οι παραγγελίες στην Κύπρο παραδίδονται με Γενική Ταχυδρομική μέσα σε 7-10 εργάσιμες ημέρες. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να δείτε την πορεία της αποστολής σας χρησιμοποιώντας τον αριθμό αποστολής (που σας έχει αποσταλεί με mail) στην ιστοσελίδα της Γενικής ταχυδρομικής.

 

 • Πώς μπορώ να επιστρέψω κάποιο προϊόν;

Για όλες τις περιπτώσεις που επιθυμείτε επιστροφή του προϊόντος που αγοράσατε ( αλλαγή μεγέθους/χρώματος/σχεδίου ή αντικατάσταση), θα πρέπει είτε να κάνετε ξανά παραγγελία ηλεκτρονικά με τα παπούτσια που θέλετε να παραλάβετε και να γράψετε στο τέλος της παραγγελίας στις παρατηρήσεις ότι αφορά σε αλλάγή είτε να επικοινωνήσετε με το 210-3240004. Επιπλέον, πρέπει να στείλετε τα παπούτσια που θέλετε να επιστρέψετε στη διεύθυνση Λ.Αθηνών 165,10447 Αθήνα. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε την ενότητα Πολιτική Επιστροφών.
 

 • Γίνεται ακύρωσης της παραγγελία;

Μπορείτε πάντα να ακυρώσετε την παραγγελία σας εφόσον επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο 210 3240004 Δευτέρα έως Παρασκευή, είτε μέσω email στο info@bozikis.gr.

 

 •  Κάνετε επιστροφή χρημάτων;

 Μετά την παραλαβή του προϊόντος μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμα σας για υπαναχώρηση, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την υπαναχώρηση και τα βήματα τα οποία πρέπει να ακολουθήσετε για να την ασκήσετε στην Πολιτική Επιστροφών στην Ενότητα Υπαναχώρηση.

Το προϊόν πρέπει να είναι στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκε χωρίς φθορές και να είναι πλήρες, εντός της αρχικής του συσκευασίας. Όλα τα υποδήματα θα πρέπει να δοκιμάζονται σε τάπητα για την αποφυγή φθορών. Επίσης, το προϊόν που επιστρέφεται θα πρέπει να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα παραστατικά που λάβατε με την παραλαβή του.

Εφόσον, επιλέξετε να ασκήσετε το δικαίωμα της υπαναχώρησης και ζητήσετε επιστροφή χρημάτων, θα σας επιστραφεί η αξία του προϊόντος (αφαιρόντας τα 3€ που κοστίζουν τα μεταφορικά της επιστροφής) εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του από εμάς. 

*Το δικαίωμα υπαναχώρησης δεν εφαρμόζεται στις περιπτώσεις που η αγορά των προϊόντων έχει πραγματοποιηθεί σε φυσικό κατάστημα BOZIKIS ή στις περιπτώσεις που τα προϊόντα έχουν παραληφθεί από τα φυσικά μας καταστήματα, καθώς η πώληση δεν θεωρείται ότι τελέστηκε από απόσταση.

 

 • Είναι ασφαλείς οι συναλλαγές μου;

Όλες οι συναλλαγές τις οποίες πραγματοποιείτε στο bozikis.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα  σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν.2251/1994), ο οποίος ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

 

Στην κορυφή